Fair Focus Films


Samen met filmmaker Kas van Diepen uit Den Helder ben ik het initiatief Fair Focus Films gestart om onze interesse in krachtige duurzame projecten en documentaire samen te brengen. We maken ons namelijk steeds meer zorgen om de natuur, onze leefomgeving, het klimaat, de biodiversiteit en daarmee: het leven op aarde. Daarom zijn we op zoek naar mensen met inspirerende verhalen die vanuit passie streven naar een betere wereld, waarin mens en natuur samenwerken. Mensen die een verschil maken met hun manier van leven, ondernemen en hun dromen kosten wat het kost najagen. Deze verhalen willen we vangen in korte documentaires.
Met het vertellen van hun verhaal, willen we bewostwording creëren en anderen inspireren ook positieve en duurzame verandering door te voeren in hun manier van leven.

Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van een pilot documentaire. Met de lancering van de pilot, willen we een groter bereik genereren en fondsen aantrekken om ons hierin te steunen. Werk jij ook aan een bijzonder en duurzaam project of ambacht en wil je ons daar graag over vertellen?
Stuur ons dan even een mail. Wie weet kunnen we samenwerken!︎        ︎        ︎        ︎ 
Juul Thielen Films © 2023